Terug naar resultaten
Bekijk op onze website

Ford Kuga

1.5 Titanium Plus 4WD 182pk!

Prijs
18.950
Vakgarage Mark Molenaar V.O.F.
Terug
Bellen
Mail

Specificaties

Motor en transmissie

Verbruik, prestaties en emissie

Gewicht en laadvermogen

Financieel

Meer tonen
Comfort & interieur
Exterieur
Veiligheid
Overig
Meer tonen
Extra informatie

Wij besteden veel tijd en zorg om voor u de juiste occasions te selecteren. Om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen; Wij adverteren met rijklaarprijzen,incl geldige apk en tennaamstelling deze prijzen zijn EXCLUSIEF afleverkosten en garantie! Voor kosten rijklaar maken rekenen wij 695.-inclusief, u krijgt hiervoor bij auto's vanaf 4500.-; -auto vakkundig gepoetst/gereinigd -12mnd. APK - grote onderhoudsbeurt (distributie indien noodzakelijk) -legeskosten/kentekenregistratie -6mnd. BOVAG GARANTIE Voor auto's tot 4500.- hanteren wij 495.-rijklaarmaakkosten u krijgt hiervoor; -auto vakkundig gepoetst/gereinigd -onderhoudsbeurt -12mnd. APK -3mnd. garantie -legeskosten/kentekenregistratie Voor meer informatie bel met Mark Molenaar 072-5642972 06-29562322

Meer tonen
Zekerheden en garanties

Foto’s

Video’s

Contact aanbieder

Vakgarant Premium Occasion Garantie

Met de Vakgarant Premium Occasion Garantie kiest u voor zekerheid en zorgeloos rijden. De garantie van Vakgarage biedt u de meest uitgebreide dekking: nagenoeg alle mechanische en elektronische onderdelen van de auto vallen onder de garantie, geen eigen bijdrage. Een Vakgarant Premium Occasion wordt in optimale conditie afgeleverd. Zo is de auto op 120 punten gecontroleerd. Dit geldt ook voor de onderhoudshistorie en de kilometerstand.

Interesse in de Vakgarant Premium Occasion Garantie? Vraag uw Vakgaragist gerust voor meer informatie of klik op het logo voor meer informatie.

Vakgarage Pechhulp & Premium Occasions